Februári nyelvvizsga bizonyítványai

2011 április 14 KategóriaGyöngyösi nyelviskola - Gyöngyösi nyelvtanfolyam - Gyöngyösi nyelvvizsg - Nyelvtanfolyam Gyöngyös - Nyelvvizsga Gyöngyös

Tisztelt Vizsgázók!

A februári nyelvvizsga bizonyítványai az alábbiak szerint érkezik vizsgahelyünkre:

Februári 1. körös akkreditált és nemzetközi bizonyítványok:

A pécsi ECL Vizsgaközpontba megérkeztek az akkreditált bizonyítványok első része, azok, amelyek esetében a vizsgázók eredménye egyértelmű, mert elérte a kitűzött célt, azaz:

  • aki teljes vizsgára jelentkezett és a teljes vizsga sikerült,
  • vagy aki szóbeli vizsgára jelentkezett és sikerült neki,
  • illetve aki írásbeli vizsgára jelentkezett és sikeres lett.

Ezeket a nemzetközi bizonyítványokkal együtt fogjuk megkapni várhatóan a jövő héten folyamán. Ekkor mindenkit értesítünk e-mailben és kérjük a visszajelzéseket azzal kapcsolatban, hogy személyesen befárad-e irodánkba, vagy postai úton kéri a bizonyítvány továbbítását.

Februári 2. körös akkreditált és nemzetközi bizonyítványok:

Azon vizsgázók számára, akik  teljes vizsgára jelentkeztek, és csak az egyik fele sikerült (az írásbeli vagy a szóbeli), mindig csak később készülhetnek el a bizonyítványok, mert velük mindig meg kell várni a felülvizsgálati határidő lejártát. Így ezeket a bizonyítványokat csak a Húsvét utáni héten kapjuk meg, de a fentiek szerint értesítünk mindenkit.

Emlékeztetőül: a vizsgaeredményeket a www.ecl.hu oldalon lehet megtekinteni a “Vizsgaeredmények” menüpont alatt – a vizsgázói azonosító és a születési dátum megadásával.