Nyelvi képzés | május, 2012

2012 május 16

Szótárhasználat!

Változás történt az ECL nyelvvizsgák írásbeli vizsgarészén engedélyezett segédeszközökkel kapcsolatban! 2012. júniusi vizsgaidőszakunktól kezdődően minden vizsganyelvből, minden vizsgaszinten lehetősége van a vizsgázóknak az írásbeli kommunikáció (fogalmazás) vizsgarészben egynyelvű és kétnyelvű nyomtatott szótárt használnia – ez az olvasott szöveg értése vizsgarészen azonban a továbbiakban sem engedélyezett. (a júniusi nyelvvizsga jelentkezési határideje: május 24.!)

Tovább olvasom

2012 május 15

Ingyenes próbavizsga

Ingyenes próbanyelvvizsgát szervezünk a nálunk nyelvvizsgára jelentkezőknek május végén angol és német nyelvből, valamennyi szinten. A részletekkel kapcsolatban kérjük, keressék munkatársainkat!

Tovább olvasom

2012 május 10

Vizsgatréning a júniusi nyelvvizsgára

Új csoportokat szervezünk a júniusi ECL nyelvvizsgákra. A 30 órás intenzív vizsgafelkészítő során megismerhetőek a típusfeladatok, a választott szintnek megfelelő követelmények. A szóbeli rész sikere érdekében vizsgaszituáció jellegű gyakorlati feladatokkal segítjük a felkészülést! Kiemelt diákkedvezményekkel várjuk a gyöngyösi és környékbeli tanulókat, hallgatókat! A részletekkel kapcsolatban kérjük, keresse munkatársainkat!

Tovább olvasom

2012 május 10

Felhívás

Az ECL Nyelvvizsgaközpont kérésére tesszük közre az alábbi információt: “A LIBRA BOOKS idegen nyelvi könyváruház (Budapest, Kölcsey u. 2. – A körútról nyílik a Rákóczi térrel szemben) május hónapban az ECL nyelvvizsgákat népszerűsíti és ismerteti meg az érdeklődőkkel. A hónap folyamán előadások hangzanak el, amelyekben bemutatjuk az ECL nyelvvizsgát, tippeket adunk a sikeres felkészüléshez, bemutatunk […]

Tovább olvasom

2012 május 10

Júniusi nyelvvizsga

Május 24-ig várjuk a jelentkezéseket a júniusi angol, német és magyar ECL nyelvvizsgára. Emlékeztetőül a vizsgaidőpontok: június 22. – magyar A2, B1, C1 szint – angol, német B1, C1 szint június 23. – valamennyi nyelv esetében B2 szint Május végén térítésmentes próbanyelvvizsgát szervezünk a nálunk vizsgázók számára!

Tovább olvasom

2012 május 10

Ügyfélfogadási idő

Ügyfélszolgálatunk 2012. május 11-én 11:00 – 13:00 óra között technikai okok miatt személyesen, illetve telefonon nem lesz elérhető. E-mail megkereséseket természetesen tudunk fogadni, illetve az ügyfélszolgálati rend ezt követően változatlan: hétfőtől péntekig 8:00-16:30 között várunk minden kedves érdeklődőt, jelentkezőt! Megértésüket köszönjük!

Tovább olvasom

2012 május 10

Áprilisi ECL nyelvvizsga

Hamarosan publikusak lesznek az április 20-21-én tartott ECL nyelvvizsgák eredményei. Az elért pontszámok az egyéni vizsgázó azonosító szám és a születési adatok segítségével az alábbi oldalon tekinthetők meg: http://ecl.hu/pages/template2.aspx?id=6685 Amennyiben esetleg bármilyen kérdés merülne fel, szívesen állunk rendelkezésre!

Tovább olvasom