Nyelvi képzés | február, 2012

2012 február 09

Új kiadvány

Megjelent a legújabb, középfokú ECL nyelvvizsgára felkészítő kiadvány ‘ECL Examination Topics English Level B2 BOOK 2’ címmel! Az ECL Examination Topics English Level B2 című tematikus könyv második kiadványában az ECL nyelvvizsgán előforduló témákból újabb hét témakör került feldolgozásra. További információ és megrendelés: itt

Tovább olvasom

2012 február 09

Országos ECL nyelvi verseny

A jelentkezéseket március 5-ig várjuk valamennyi nyelv és kategória esetében. A jelentkezési lapok a “Letölthető anyagok” menüpont alatt megtalálhatóak. Ugyanitt tesztminták, gyakorló feladatok is megtalálhatóak, melyek segíthetik a felkészülést is!

Tovább olvasom

2012 február 09

ECL országos nyelvi verseny

Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre márciusban az országos ECL nyelvi verseny az Egységes Európáért Alapítvány a Nemzetközi ECL Nyelvvizsgaközpont Nemzetközi Titkárságának és az ECL Nyelvvizsgarendszer Magyarországi Elnökségének támogatásával középiskolás diákok részére angol, német és francia nyelvből. A kétfordulós verseny célja, hogy a diákok felmérhessék nyelvi készségük szintjét, illetve nyelvtudásuk fejlesztésére ösztönözze őket. Angol és német […]

Tovább olvasom

2012 február 09

Nyelvtanfolyamok

Vizsgahelyünk az ECL vizsgarendszer követelményeinek megfelelően 120 órás tanfolyamokat szervez angol és német nyelvből, kezdő és haladó szinten. A kis létszámú csoportok a szintfelmérő eredményei alapján kerülnek kialakításra, így biztosított gyakorlat- és beszédorientált képzések hatékonysága. A pontos árral, igénybe vehető kedvezményekkel kapcsolatban kérjük, keressék munkatársainkat!

Tovább olvasom

2012 február 09

Felkészítők az áprilisi nyelvvizsgákra

30 és 60 órás felkészítő tréningeket szervezünk az áprilisi angol és német alap-,  közép- és felsőfokú nyelvvizsgákra, kis létszámú csoportokban, rugalmas időrenddel. Jelentkezni február 24-ig lehet ügyfélszolgálatunkon, a Katona József u. 1. sz. alatt hétfőtől péntekig 8:00-16:30 között, illetve az ecl@ioszia.hu e-mail címen. Az ingyenes szintfelméréssel, próbavizsga lehetőséggel, kedvezményekkel és részletekkel kapcsolatban keressék munkatársainkat!

Tovább olvasom

2012 február 09

2011. decemberi bizonyítványok

Megérkeztek a decemberi nyelvvizsga első körös bizonyítványai, az erről szóló értesítő e-maileket hamarosan továbbítjuk. A bizonyítványok ügyfélszolgálatunkon hétfőtől péntekig 8:00 és 16:30 között vehetők át személyesen, illetve külön kérés alapján postai úton tudjuk továbbítani. Visszajelzésüket ezúton is köszönjük!

Tovább olvasom