ECL országos nyelvi verseny

2012 február 09 KategóriaGyöngyösi nyelviskola - Gyöngyösi nyelvtanfolyam - Gyöngyösi nyelvvizsg - Nyelvtanfolyam Gyöngyös - Nyelvvizsga Gyöngyös

Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre márciusban az országos ECL nyelvi verseny az Egységes Európáért Alapítvány a Nemzetközi ECL Nyelvvizsgaközpont Nemzetközi Titkárságának és az ECL Nyelvvizsgarendszer Magyarországi Elnökségének támogatásával középiskolás diákok részére angol, német és francia nyelvből.

A kétfordulós verseny célja, hogy a diákok felmérhessék nyelvi készségük szintjét, illetve nyelvtudásuk fejlesztésére ösztönözze őket. Angol és német nyelvből két kategóriában lehet nevezni – várjuk a nyelvvizsgával még nem rendelkezők mellett a nyelvvizsgával már rendelkező tanulókat is. Francia nyelvből egy kategóriában került meghirdetésre a verseny – a nyelvvizsgával még nem rendelkező, de azt megközelítő tudásszintű középiskolások jelentkezését várjuk. Valamennyi nyelv esetében az első három helyezett a nevezési kategóriának megfelelően ingyenes akkreditált nemzetközi közép-, illetve felsőfokú vizsgalehetőség, a 4-5. helyezettek pedig 10.000 Ft értékű kedvezményt kapnak ECL nyelvvizsgára történő jelentkezés esetén.

Idén először vizsgahelyünk is helyszínt biztosít március 24-én az első fordulónak, így segítve a gyöngyösi és környékbeli diákokat. A jelentkezéssel, részletekkel kapcsolatban munkatársaink készséggel szolgálnak információkkal ügyfélszolgálatunkon, a Katona J. u. 1. sz. alatt hétfőtől péntekig 8:00 – 16:30 között személyesen, illetve telefonos  és e-mail elérhetőségeinken.