Gyöngyösi nyelviskola – Gyöngyösi nyelvvizsga jelentkezés

2013 augusztus 13 KategóriaGyöngyösi nyelviskola - Gyöngyösi nyelvtanfolyam - Gyöngyösi nyelvvizsg - Nyelvtanfolyam Gyöngyös - Nyelvvizsga Gyöngyös

2013 októberi nyelvvizsgára jelentkezés:

Október – csak angol és német nyelvből

október 4. – B1, C1 szint

október 5. – B2 szint

Jelentkezési határidő: szeptember 5.

Az ECL nyelvvizsgára való jelentkezéshez szükséges formanyomtatvány kinyomtatható a honlapról, illetve beszerezhető valamennyi ECL emblémával jelölt nyelvoktató és nyelvvizsgáztató intézményben. A honlapról közvetlenül is lehet vizsgára jelentkezni.

A vizsgadíj összegét a Titkárság euróban, az Országos ECL Nyelvvizsga Központ a nemzeti valutában állapítja meg. A vizsgadíjat annál vizsgahelynél kell befizetni, ahol a jelölt vizsgázni szándékozik. A befizetést igazoló eredeti csekkszelvényt vagy nyugtát csatolni kell a kitöltött jelentkezési laphoz. On line jelentkezés esetén a vizsgadíjat át kell utalni, vagy csekken be kell fizetni a kiválasztott vizsgahely számlájára. Az átutalás másolatát, illetve a befizetési csekk eredeti igazoló szelvényét el kell küldeni a vizsgahelynek legkésőbb a jelentkezési határidőig, hogy a jelentkezést érvényesítse.

A befizetett vizsgadíj nem igényelhető vissza. A befizetett vizsgadíj ellenében a jelentkező jogosult vizsgázni, illetve vizsgáját egy alkalommal, a halasztási díj befizetése után, a következő vizsgaidőszakra elhalasztani. A vizsgadíj befizetése után a vizsgázó a vizsgaidőpontot egyszer – legkésőbb az írásbeli vizsga után 10 napon belül – halaszthatja.